Mar 14, 2010, 1:14 PM

Плачещо сърце 

  Poetry » Love
797 0 1

Живей,

когато ти се плаче,

недей тъжи,

гледай напред,

 но сълзи

облеят ли лицето ти,

плачи,

остави ги да текат. 

 

Колко трудно е,

колко тежи

да таиш в сърцето

горещи сълзи,

плачи, сърце,

не таи  болката,

раздираща тебе. 

 

Мъка е, сърце, прости,

че те мъча  толкова дни,

как те наказвам с мълчание

и ти губиш съзнание.

© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??