Sep 6, 2007, 1:08 PM

ПЛАЖЪТ ОПУСТЯ 

  Poetry
576 0 18

Отмина лятото и плажът опустя.
Морето стана мрачно и студено
и само чайките се скитат из брега,
слонили във крилата си дъждовно време.

И улиците опустяха, топла жажда
събужда всеки ден от есента.
Звезден листопад, дърветата се раждат.
Ридаят клоните, изтръпват от тъга.

Отмина лятото и тъмен облак
простря дланта си над града.
И плаче плажът с тиха болка.
Само чайките се скитат из брега...

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??