Jan 17, 2015, 6:00 PM

Платната 

  Poetry » Other
237 0 1

Художник самотен,

безспорно грамотен,

със четка в ръката,

с идеи в главата

в платната си нови

рисува Любови.

Сърце му ликува

и то ще векува,

додето платната

висят на стената.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??