Mar 11, 2017, 11:53 PM

Платонична любов (супер герой) 

  Poetry » Love
831 1 2

Такава красива мечта си ти,

че не знам какво да пиша...

Такава тръпка в сърцето ми,

че няма дума, с която да те наричам...

 

Може би супер герой,

пленил душата ми,

който не може да бъде мой,

но да живее в сърцето ми.

 

Да те погледна за миг..

На мен ми стига това!

Да поема този риск

е моята любима тръпка..

 

Може би не ръката ми,

но сърцето държиш ми ти...

Под звездите пак ме погледни

и други човек ме направи...

 

Моят супер герой,

моят глупав малък риск...

Моят грешен завой,

ти си просто кратък миг...

© Шери Назми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??