Mar 2, 2008, 10:47 PM

По-добър бъди 

  Poetry
620 0 1

Знаеш ли, че от грешките боли?
Но по-добър можеш да станеш ти!
Моля те, скъпи, спри!
Това вреди!
Живота си не проваляй ти!
Не е късно да се излекуваш, разбери!
Изплаках вече океани, реки,
за това моля те, спри!
Знам, че никога няма да те имам,
но поне щастлив бъди!

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • е да това е сладката болка....Поздрав!
Random works
: ??:??