Oct 6, 2006, 11:46 AM

По график 

  Poetry
677 0 10

Така притисна ме на времето хомота,
че задушвам се от графици и бързане,

на лист почасово е изчислен живота ми,

в решетки ден по ден е бъдещето вързано.

 

Вървя, а стъпките ми вече са планирани,

говоря с думи предварително претеглени,

участвам сякаш във сценарий композиран

по път, пресметнат календарно, без маневри...

 

И само в малкото откраднати минути,

във кратък стих, под власт на чудно вдъхновение,

преследвам мислено невидими маршрути

в света на свойто безгранично въображение.

 

06.10.2006

 

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??