Mar 19, 2008, 11:05 AM  

Отдръпвам се 

  Poetry » Love
822 1 16

Не беше трудно да те срещна,

но трудно е да бъда с теб –

аз нося юлските горещници,

а ти си есенно небе.

 

Гасиш ми лятната жарава

с непожелани дъждове

и всеки въглен пепел става,

и нещичко умира в мен.

 

Отдръпвам се и път ти правя –

ти с бързи стъпки отмини.

Не искам ранни листопади,

не искам есенни слани.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??