Apr 9, 2011, 10:31 PM

По навик 

  Poetry » Love
480 0 1


Любов като по навик -

целувка - задължение,

прегръдката - безмълвен вик,

ще се видим ли е без значение!

"Липсваш ми" - позната фраза...

"Обичам те!" - болезнен спомен,

а "Вярвай ми!" напомня ми отново,

че предателството равно със смъртта е!

 

Доверието ми умря отдавна,

умря и с него любовта.

Искрата в погледа угасна,

отиде си и радостта.

Единственото щастие - раздяла!

Единственият лек - да продължа!

© Василена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??