Oct 6, 2011, 10:47 PM

По пълнолуние 

  Poetry » White poetry
1142 0 9

По пълнолуние ставам

магьосница,

ясновидка,

на луната посестрима.

По сребърния дъжд гадая

върху вечерното небе.

 

Чертаят тайни графики

кометите

и знаци огнени вещаят

от други светове.

А на разсъмване

божествени сълзи събирам

по устните на розата.

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??