Dec 29, 2006, 10:09 AM

По пътя 

  Poetry
619 0 0
Вървя самотен във нощта, по дългата алея, обгърната във тишина!
И сякаш призраци край мене, със пропити от тъгата си лица…
Безмълвно пишат във мъглата, безкрайни тайнствени слова!
И в тез лица, обречени в страдание, аз виждам  скрито едно единствено послание…
Дори изгубил ти надежда, не изпадай в отчаяние!
Защото може би е тежка твоята съдба, но някъде във края…
Теб седи и чака, искрена и чиста, магията на любовта!!!

© Теодор Селимски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??