Mar 12, 2017, 7:42 PM

По пътя 

  Poetry » Other
1095 1 3

По пътя

на белите тигри вървя.

Невидими,

далечни,

непознати.

А дъхът им,

чувствам,

плътно е до моя -

води,

предизвиква,

моли.

За какво

и накъде -

не зная.

Но вървим ний заедно

напред,

оттатък края.

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??