12.03.2017 г., 19:42 ч.

По пътя 

  Поезия » Друга
1077 1 3

По пътя

на белите тигри вървя.

Невидими,

далечни,

непознати.

А дъхът им,

чувствам,

плътно е до моя -

води,

предизвиква,

моли.

За какво

и накъде -

не зная.

Но вървим ний заедно

напред,

оттатък края.

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??