Sep 7, 2010, 10:39 PM

По-самотен от всякога 

  Poetry » Love
922 0 3

Има ли по-тъжна душа от тази,

на която не отвръщат с любов

и чувствата ти без жал да погази,

макар за нея на всичко да си готов.


Има ли по-тъжни очи от онези,

които премълчават любовта си всеки ден,

има ли по-силен копнеж от този

да си близо, но всъщност далече от мен.


Има ли по-силна любов от тази

неискащата, неочакващата, но вярващата,

има ли по-самотен човек от онзи,

чиято любов е все премълчаната!

© Вержиния Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??