May 11, 2008, 8:20 AM

По съмване 

  Poetry » Love
755 0 6
 Душата ми
е
болна
от
умиране
по
нощите
на
любене
до
безостатъчност...
Съдбата
на
осъден
без
помилване -
по
съмване
от
необятност
в празно
място
те
превръща...

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??