Aug 30, 2016, 9:32 PM

По третите петли 

  Poetry » Other
180 0 0

По Диана Сиракова

 

Очи ще идват за да ме погледнат.

Ръце ще идват за да ме прегърнат.

Денят ще бъде все така напрегнат,

когато всеки е към мен обърнат.

 

Нозе от тук по път ще си отиват.

Любов ще се изнизва от постеля.

Сълзи по бузите ще се затриват

и времето за миг ще ме простреля.

 

По третите петли ще си замина

с попътен вятър сутрин към морето.

Невидим и ефирен ще отмина

с разцъфтелите цветя в полето.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??