Jun 15, 2023, 6:58 AM

По улиците (кални) на България 

  Poetry » Civilian
172 2 0
 

Улиците се отточват идеално,
у водата до колене само газим,
като в жакузи сме, нормално,
стига къпането да не мразим....

И днес в торбето сичко съм земал -
Сапун, хавлия и за тяло, гел.
А бонус е лечебната прекрасна кал
по тротоара от шахтите отходни с цел
женичките да правят по-красиви,
а и мъжете, може да се каже...
Но тъй един познат кат' са изсили
сбърка жената си... със секси гадже...

 

04.06.2023 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??