Jan 4, 2016, 5:37 PM

Победа! 

  Poetry » Civilian
446 1 0

ПОБЕДА

Хора, тропнете, викнете,
на честта и достойнството огъня не гасете!
На никого не се молете!
Всичко, което ви е на душа, изкажете!
Чужди г*зове не ближете
на терора се опълчете!
Онези в облаците ги приземете!
Като започнете не мислете да спрете
всичко докрай завършете!
Вървете ги запалете
без да ви пука какво ще си навлечете
и на победата после се насладете!
Не оставайте да ви мачкат гномовете,
умовете включете,
глас надигнете, станете,
че от вас всичко зависи помнете!

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??