Aug 9, 2007, 11:34 PM

Победител 

  Poetry
516 0 0
 

Обсебил цялото съзнание,

измислил страха и загубата!

Пожелал властта над всички

и битка след битка успявал!

Изправен пред ужаса,

потънал в безсилни сълзи!

Измамил надеждите,

откраднал мечтите!

Покорил земята,

стигнал до звездите,

уморен от вечната

игра на победител...


© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??