9.08.2007 г., 23:34 ч.

Победител 

  Поезия
563 0 0
 

Обсебил цялото съзнание,

измислил страха и загубата!

Пожелал властта над всички

и битка след битка успявал!

Изправен пред ужаса,

потънал в безсилни сълзи!

Измамил надеждите,

откраднал мечтите!

Покорил земята,

стигнал до звездите,

уморен от вечната

игра на победител...


© Някога Някъде Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??