Mar 15, 2007, 1:35 PM

Побиват ме тръпки 

  Poetry
719 0 0
Тръпки ме побиват,
когато срещна твойте очи
и нищо не мога да скрия,
всяка моя мисъл личи.

Но и твоите желания искам да зная,
кажи с мене какво искаш да правиш?
И все повече те желая...
С твоя магнетизъм как да се справя?

Дърпай се, но ще дойде и твоето време
да изтръпваш от мойто внимание,
да изгаряш, гледайки мене
и ти да изпълняваш мойте желания!!!


На Стоян

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??