Nov 21, 2024, 7:00 PM

Почти 

  Poetry
22 0 0

Живеейки за другите,

живеем и за себе си...

И тъй почти решаваме

житейските си ребуси...

 

Живеейки за ближните,

живеем и за нас си,

и тъй преодоляваме

почти... себичността си...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??