Aug 19, 2008, 9:02 AM

Почти изстрадано... 

  Poetry
432 0 12

Прашинка си на ничия земя,

но от теб зависело ще оставиш ли следа.

Посрещаш утрото, изпращаш вечерта

и морно отпускаш натежалата си душа.

 

Дали ще останеш на себе си верен

или чужди повели ще следваш безспир.

Понякога, едва ли от тебе зависи,

разумно да следваш своя Господ-пастир.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??