Nov 13, 2006, 7:02 PM

Под стряхата на любовта 

  Poetry
967 0 6

Омаяна, до теб притихнала лежа
и сгушвам се във думите изречени,
погалена от топлината на гласа.
И от очите ти отново съм обречена.


В светулчената нощ с безброй звезди
ръцете в пеперуди се превръщат.
В целувки палещи и  устните горят,
телата с нежна обич се обгръщат.


Въздишките - тела от страстен стон
да притеснят опитват даже и звездите.
Червената луна се скри зад онзи склон,
а там шумят от обичта дори елите.


Притихва вятърът - омайникът стихиен
под стряхата на този дом на любовта,
където с тебе двама сме се скрили
сами и влюбени да срещнем есента.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??