Dec 23, 2007, 12:56 AM

Подарък 

  Poetry » Love
493 0 8

ПОДАРЪК

 

Една мечта, една любов и малко вяра
събрах в букет да ти ги подаря,
една усмивка топла, и надежда,
молитва - да те пази във нощта.

 

Една звезда откъснах от небето,
на слънцето от топлината взех,
и вятъра помолих да те пази,
до теб да е, когато съм далеч.

© Александра Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??