Dec 11, 2019, 11:18 AM

Подарък 

  Poetry » Other
927 2 0

Получих камъче блестящо.
Обичам да обичам обичта.
Видях, че виждащият вижда
и камъчето и всеобхватността.

Да чуеш чуващият как чува
магията на сътворявания звук!
Добротолюбието ми добрува
защото всичко съм - сега и тук.

© Красимир All rights reserved.

The work is a contestant:

Коледен подарък »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??