Feb 14, 2011, 9:02 AM

Подаръкът на Любовта 

  Poetry » Love
795 0 4

“Люби ме като вихрен тигър”, прошепна пламенно в нощта.

В нощта безумна и незабравима.

В нощта, в която аз открих страстта.

А зъбите ти - във врата ми.

И ноктите до кокал във гърба.

Без малко силно да завия.

Едва успях да се сдържа...

И сладка е кръвта солена,

потта и цялото ти същество.

Бедрата ти ме всмукват във безкрая.

И аз съм конник, сред мечти летя.

Диханието ти се учестява

и с вик обагряш вечерта.

Сърцата ни лудешки бият.

В небето се роди звезда.

Очите ти сияят в мрака.

Като вампирче ме целуваш по врата.

Облизваш устни и накрая

прегръщаш моята душа.

И цяла нощ препускахме из небесата.

Слънцата оди пееха за нас,

Ти въплъщение си на мечтата.

Във мене ще живееш

до сетния ми час.

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??