Apr 23, 2016, 9:00 PM

Подемът на войската при Бойко 

  Poetry » Humour
307 0 0

Чува се тропотът конски -

иде новият Александър Македонски.

Армията ни е във подем,

каза Бойко и надяна шлем.

И тоз Чингиз хан могъщ

невидими армии командва вездесъщ.

Имаме страшни войни,

настъпват отрядите бойни.

Преди имахме цар Шишман,

сега имаме цар пишман.

© Георги All rights reserved.

bultimes.com/borisov-imame-strashi-vojnitsi-armiyata-ni-e-v-nechuvan-podem/

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??