Dec 20, 2023, 6:23 PM

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 4 

  Poetry » Other
300 0 0

Коледни целувки – 4

Нашепва вятърът
коледни приказки,
сгушени,
в меката длан кадифе
на вълшебната нощ;
всеки сън и мечта
сутринта
да се сбъднат –
коледен дар
за Душата
от Бог!

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??