Dec 22, 2023, 10:06 PM

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 6 

  Poetry » Other
157 1 2

Коледни целувки – 6

 

Светли звънчета

в Душата ми

нежно звънят. -

С вяра е пълно

сърцето!

 

Светли снежинки

галят Душата

без плът. -

С обич е пълно

небето!

 

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из книгата "Любовна литургия"

издателство "АртГраф" - 2023г.

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??