Коледни целувки – 6
Светли звънчета
в Душата ми
нежно звънят. -
С вяра е пълно
сърцето!
Светли снежинки
галят Душата
без плът. -
С обич е пълно
небето!
автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
из книгата "Любовна литургия"
издателство "АртГраф" - 2023г.
© Илияна Каракочева Всички права запазени