Oct 1, 2010, 9:55 PM

Поезия - любов 

  Poetry » Other
1632 0 18

Не заспивай, моя Любов!
Не затваряй очи срамежливо...
Погледни ме, отново съм зов
и отново съм в полет щастлива.

Може още миг да летя,
или в още животи да пея.
Теб приемам - не да скърбя
и горчивите сълзи да лея.
 
Усмихни  се, докрай  остани -
до последния вик, че обичам.
Даже кладата в мен да гори,
не желая  теб да отричам.

Не затръшвай вратата съвсем,
остави си пролука мъничка -
като вятърна песен в подем
да минаваш, макар и самичка.

Не заспивай,  моя Любов!
С думи прости рисувай в душата.
Ако можеш, бъди благослов,
ти, Поезийо - бяла и свята. 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??