May 12, 2006, 12:17 AM

Погали ме изгубен вятър 

  Poetry
665 0 1
Погали ме изгубен вятър
и прати ми съобщение от теб,
макар да знаех ,че си само приятел,
успя да промениш годините напред.
И смеховете ни се сляха с тишината,
и просто малка част от тази на света,
разпръсквайки със нежност непозната,
успя да съблечеш ти моята душа.
Отново и отново връщам картината назад,
не мога да си поволя... да я забравя!
Ранена съм, изгубена и малко ме е страх,
че трябваше така да те оставя!
Ти ще живееш вечно в мен,
това, което имам, ще е твое.
И всеки слънчев лъч от летен ден,
за теб отново ще ми проговори!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??