Nov 16, 2013, 2:16 PM

Поглед 

  Poetry » Love
562 0 0

И за теб ли стихотворение ще пиша,

и твоят ред дойде ли...

И теб ли отново ще се мъча да забравя,

и теб ли без да съм те имала обикнах те.

 

Погледът ти още ме пронизва,

усмивката ти още ме разтапя

гласът ти дълго ще да помня...

 

Но стига!

Стига съм мечтала,

стига съм те искала,

стига съм се връщала назад!

Колкото бързо дойде в живота ми,

толкова бързо ще си тръгнеш.

 

Ти ще си отидеш (не че някога си идвал).

На твое място друг ще дойде.

И на никого за него няма да кажа.

Но не, за него няма да пиша.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??