Aug 26, 2017, 4:25 PM

Поиграй си с моето Его! 

  Poetry » Love
629 2 7

Изобличи ме, когато най те обичам...
Наричай ме луда и всякаква...
Съблечи ми дрехите, които обличам,
че дразнят ме много понякога.
Изтощи ми логиката колкото можеш...
Доведи ме до връхната точица...
Знам, че има какво да ми предложиш -
без да съм даже пророчица...
Открехни ми съзнанието мое, потайно...
Разгледай ако искаш във него!
Ти там остани, в топлината Безкрайно,
поиграй си със моето Его.

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??