Sep 5, 2018, 10:36 AM  

Поискай ме 

  Poetry
419 1 2

Сега е Лято.

Вечността е наша

и Любовта ни носи на крила...

 

На пейка в облаците

Времето отлита

с крилата на прелитащи ята!

 

Поискай ме

щом Есента обагри

в пъстри багри тихата гора

 

и вятъра студен

щом разкървави

килимът от опадали листа -

 

поръчай ме

като последна чаша

платена със последната пара!

 

Ела при мен

усмихната и истинска,

по-хубава от най-красивата мечта!

 

Бъди до мен!

И връщай се отново,

щом спре за мен да се върти Света.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??