Dec 11, 2014, 6:02 PM

Пожар 

  Poetry » Love
593 0 3

ПОЖАР

                                                 (С любов)

Там където има страст, има огън във сърцето,

потапяш се във топлина, изгаряш цялата от плам и жар.

Целувам те, а устните ти парят, държа те за ръцете

с единствената мисъл с теб да изгоря в любовния пожар.

 

Там където любовта, цялата във вените прелива,

в едно се сливат нашите тела с прегръдка.

Очи от теб не мога да откъсна – ти си толкова красива

И поемам цялата ти нежност с една единствена любовна глътка!

 

Очите ти блестят като синьо морско огледало,

когато те погледна, отразявам се във тях,

а след бурната любов, виждам на богиня потно тяло!

Господи кажи ми! Може ли това да бъде грях?!

 

Ти разлистваш моето сърце, то гори от жар и плам.

Затаила дъх, търсиш вътре нещо със надежда,

надникваш плахо, но с усмивка  виждаш, че си там,

а любовта ни хваща за ръце и в приказките ни отвежда

 

                        10/12/2014 г.                                                       Велин Гюргаков

                                

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да горещичко е
  • Прекрасно стихотвотение и много чувствено и истинско
  • "Там където има страст - има огън във сърцето."Любовта е най-святото нещо, щом и Бог е Любов. На любовта всичко се прощава стига да не прави други нещастни..
    "Господи кажи ми! Може ли това да бъде грях?!
    "Не прилюбодйствай" - това е една от най-важнете Десет Божи заповеди
    Сами можете да разберете извършвате ли грях.
    Стихотворението ви заслужава моето възхищение и се възхищавам от него!
    Позддравявам ви за него! Дано любовта ви да се сбъдне! Бъдете щастливи! Хубав ден и весели празници!
Random works
: ??:??