Пожар от сълзи
Защо така ме нараняваш?
А казваш, че не искаш да боли?
Че все още ме обичаш,
Но нищо не е както преди.
Кажи ми, КРАЙ! И не увъртай вече
Така все повече ще ме боли
Ти искаш да забравя вече
Но не става толкоз просто. Помисли!
Любовта не отминава лесно,
тя в моето сърце гори.
И огънят, от теб запален,
превърна се в пожар от сълзи.
© Яна All rights reserved.