Oct 14, 2008, 9:17 PM

Пожари от любов 

  Poetry » Love
771 0 1

Твоите очи в мен се взират.

Усещам в погледа ти страст.

И чувствата яростно извират,

над душата и сърцето взели власт.

Пожари в нас изгарят сетивата.

А тръпнещи в любов и страст телата,

тлеят като жарава ярка в тъмнината.

И сякаш ден е вече, а не нощ,

сякаш слънце грее в полунощ!

 

Изгаряй ни, Любов,

на кладата си ти изгаряй ни.

Не жали сърцата ни щастливи!

Не жали чувствата красиви!

Не угасвай, Любов, не угасвай!

В мен и нея безкрайно гори!

До края, Любов, в нас остани!

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??