Dec 30, 2021, 10:29 PM

Пожелание за Новата година! 

  Poetry » Civilian
843 0 1

Да върнем светлината в душите,

да обичаме ближния като нас,

нека се гледаме честно в очите,

да си помагаме в тежък час!

 

Скъпа ни е свободата -

нека нея да съхраним,

да се казва не лъжата,

а истината и ще се спасим!

 

С ред и честност да се управлява,

нека добре, достойно да живеем,

да милеем за нашата държава,

силно вярвайте и ще успеем!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Честито Рождество Христово и Весела Нова Година! Нека сме по-смирени, по-добри и по-милостиви! По-свободни, по-смели и по-щастливи! По-честни, по-справедливи и по-помагащи!
Random works
: ??:??