Oct 17, 2008, 2:02 AM

Покой 

  Poetry
596 0 2
Сърца потънали...
Покой обгръща небосвода,
ръце докосват пепелта и
сълзите вече не текат.

Кога?...
Кога... ще мога да летя
и аз по вятъра да плувам,
мечтите си да гоня...
Да обичам,
да сънувам...?

Нали уверен бях...
На себе си надежди давах,
а какво...? Насреща празно!
Очите пусти,
съзнанието сиво зло заразно.

Да мразя ли...?
Не виждам болка,
не чувам шум
и няма смисъл.
Оставям всичко на покоя,
бестселъра си недописал.

© Иван Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??