Aug 10, 2010, 12:49 PM

Покълват стиховете в мене... 

  Poetry
1141 0 32


В зародиш, още неродени,

обагрени с невинна страст,

покълват стиховете в мене

и чакат звездния си час

с дъха си нежен да ги сгрея,

с криле от жар да ги даря

и пътя светъл да намерят

към вашите добри сърца...



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??