Dec 14, 2021, 7:22 AM

Полимерия 

  Poetry
627 2 1

Вчера, днес и утре в този обичаен ред,
редим частичките на пъзела цветен.
С Любов, магия и Божия искра най напред,
започва всеки пъзел на живота чудесен.

За всяко утре си има безброй готови частици,
носещи се хаотично в пространството около нас
с мисли - мечти, енергийни фини матрици,
нареждаме животворния пъзел всяка секунда и час.

Безброй цветове от светлинната гама,
са в служба на нашите мисли - мечти,
режисираме пъзела като телевизионна реклама,
влияем върху своята и чужди съдби.

Кога най-сетне ще прозрем в Холограмата,
че пъстрия пъзел на човешкия род,
цяла Душа на Вселената е програмата
и пъзела нареден е когато... аз, ти и той,
заедно изградили сме Бог!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??