Jan 30, 2013, 11:02 AM

Политическа зима 

  Poetry » Civilian
426 0 0

В душата студено, отчайващ мраз.

Какво пак виждам аз?

Спи народът летаргичен сън.

Не може да се събуди, зима е навън.

Народе, събуди се от тая мрачна тишина.

Какво трябва да стане, за да бъде светлина?
Не се отклонявай от правия път.

Да, стръмен е тоз, който води до висок рът.

Управляват ни бандити без морал.

Как ще ги спреш, кат си заспал?
Събуди се и поискай промяна.

Виж, навън птичка волна, засмяна.

Природата е чиста, обществото - мръсно.

Събуди се и го промени, преди да е късно! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??