Jan 18, 2016, 2:33 PM

Помен 

  Poetry » Love
379 0 1

 

цялото зло

започна с един разговор

писмо по писмо

без докосване

ние щяхме да посадим своята роза в парка

знаейки,

че облаците са красиви

сами по себе си

но така и не слязохме

от въртележката на детството ни,

на която всеки остана сам

затворен във взаимна самодостатъчност

 

днес срещите са случайност

в която змии преплитат ръцете си

а аз бавно отпускам поглед към теб

с надежда поне някоя от тях

да ме вкамени

в онова старо ръкостискане между нас

писмо по писмо

 

в последното от тях

ти ми пожелаваш

да сънувам кошмари

 

 

 

 

© Петър Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??