Jan 10, 2018, 11:14 AM

помина многу време 

  Poetry » Love
235 1 3

Помина многу време

без да си посакам нешто големо и недостижно

без да се заљубам тинејџерски

без да проколнам непријател

без да излажам од забава

без да летам во сон

помина многу време

колку ли само се променив...

 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??