Mar 14, 2021, 7:42 AM

Помияр 

  Poetry
724 0 1

В огледалото не мога да се видя.
Нося нещастие, 7 години.
Не си и струва да гледаш в пустиня,
счупена радост, душа във руини.

Котките си плюят зад гърба,
да не им пресичам път се молят.
Жестока ще е тяхната съдба
и острят нокти за да ме заровят.

Нежелана съм във всеки дом
и всичките врати са с катинар.
Само чакали идват дебнешком
и ме връзват вънка като помияр.

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??