Sep 28, 2006, 11:25 PM

Помни ме мила и усмихната 

  Poetry
2273 0 39

Не искам да ме помниш зла.

Помни ме мила и усмихната.

Животът с мен се подигра,

а аз в замяна теб обидих.

В мислите ти нека да съм чиста,

чернилката ми с обич ти изтрий.

Животът ми това изиска,

той спечели,той надви.

Помни ме само със това,

че се борих с него честно,

че бях понякога добра

и не му се дадох лесно.

Не искам споменът ти да умре

прикрит,ненужен и неискан.

И ако го убиваш,то поне,

последно спомни си,че исках.


Ако решил си да ме помниш,

помни ме,сякаш не боли

и сякаш в теб живея още.

С любов-така ме запомни.

 

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??