Apr 28, 2009, 9:50 PM

Помниш ли... 

  Poetry » White poetry
706 0 1

Помниш ли онези дни,

когато първата целувка ми дари...?

Помниш ли как под дъжда

хвана моята ръка...

и по пътя към дома

момичето в теб как заспа...?

Помниш ли мечтите как уби

и как тъгата в мен се роди...?

Помниш ли година след това

как се сляха нашите тела...?

Помниш ли оназ жена,

която още вярва в любовта...

онази жена, която отдавна рани,

но още помни твоите нежни черти...!?

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??