Nov 13, 2022, 9:16 PM  

Помня милото добро момиче 

  Poetry » Love
833 0 0

Помня милото добро момиче,

що утеши нявга дух ранен,

що още силно го обичам,

изчезна нощ, изгря ден!

 

Слънчеви лъчи сърце огряха,

изчезнаха болка, мъка, страх,

демоните надалеч отлетяха,

превърна ги сякаш в прах!

 

И да забравя няма

тази чудна светлина,

пречисти тя храма

на душата с добрина!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??