Jan 18, 2008, 3:57 PM

Помня те от снощи 

  Poetry » Other
855 0 27
Помня те от снощи. Полудиво.
Дълбаеше в средата на съня ми.
Нахрани ме с усмивки. Пестеливо.
Преглътнах ги наравно със страха ми.




Помня те от снощи. Полутонно.
Безнотно си припяваше... фалшиво.
Слушах те. Така ми бе изгодно.
Запазих си рефрена ти. Ревниво.




Помня те от снощи. Полусънно.
Кошмарно истински... нечакан.
Събирах те в очите си... бездънно,
а сутришно си тръгна. Неизплакан.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??